Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaa'at ja punnitustarvikkeet

Kern & Sohn GmbH, Saksa
Vuonna 1844 perustettu tehdas sijaitsee Balingenissa, Etelä-Saksassa. Yli 175 vuoden kokemus ja kattava tuotevalikoima, erinomainen hinta-laatusuhde ovat Kern & Sohnin menestyksen avaimia. Päätuoteryhmiä ovat tarkkuusvaa'at, IP65...68 kosteussuojatut tarkkuusvaa'at, analyysivaa'at, tasovaa'at, lattiavaa'at, lavavaa'at, koukkuvaa'at, laskijavaa'at, sairaalavaa'at, punnitustarvikkeet, testipunnukset, kalibrointitodistukset ja tehdasvaaitukset .

Uusina tuotteina Kern-valomikroskoopit, stereomikroskoopit ja refraktometrit.

Pikalinkki Kernin kaikkiin tuoteryhmiin


Pienmittalaitteet
Sauter GmbH c/o Kern & Sohn GmbH, Saksa
Sauter toimittaa mm. seuraavia hinta-laatusuhteeltaan edullisia pienmittalaitteita tutkimus- ja testauskäyttöön. Valikoimasta löytyvät voimamittarit, pinnoitepaksuusmittarit, metallinpaksuusmittarit, kovuusmittarit SHORE ja LEEB, ultraäänikovuusmittarit, tarkkuuspituusmittarit, vääntövoima(torque) mittarit, lihasvoimakkuusmittarit ja äänenvoimakkuusmittarit.


Histologia ja patologia


Kunz Instruments Ab, Ruotsi
Histologian laboratorion apulaitteet mikrotomileikkeiden tekemiseen kuten vesihauteet, lämpölevyt, kylmälevyt, kylmäsormet jne.


Medezine Ltd, UK
Steriloitavat IP67 suojatut kallosahat ja tarvikkeet

WAK-Chemie Medical GmbH, Saksa
Histologiset kudosmerkkausvärit ja Biozidal desinfiointiliuokset sekä Aqua Clean vesihauteiden bakteerikasvuston estoliuokset
NDT/Rikkomaton aineenkoetus

Magnaflux Europe, UK
Magnaflux on johtava NDT, ainetta rikkomaton magneettipartikkeli- ja tunkeumanestemenetelmien laite/kulutustarvikevalmistaja. Valikoimasta löytyy magnetointipenkit, magnetointi-iekset (yokes), UV-valolähteet ja mittarit, magneettipartikkelijauheet ja tunkeumanesteet. Magnaflux on osa Illinois Tool Works Inc:iä.

Kovuuspalat ja painimet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vertailupalat seuraaviin menetelmiin: Vickers, Brinell, Rockwell ja Knoop sekä painimet lähes kaikkiin kovuusmittarimerkkeihin.
Edustuksemme näissä

Euro Products Ltd (UKAS/ASTM sertifioituna).


Ultraäänipesurit

Elma GmbH, Saksa
Elma GmbH on toiminut yli 70 vuotta Singenissä Etelä-Saksassa. Tuotevalikoimasta löytyvät niin pienet yksittäiset ultraäänipesurit kuin täysautomaattiset puhdistuslinjatkin eri käyttötarkoituksiin. Elman perusvalikoimassa on malleja 0,8 litrasta aina 90 litraan saakka. Mallit Elmasonic Select, Elmasonic P, Elmasonic xtra TT, Elmasonic Med, Elmasonic EASY ja Elmasonic Round, erityisesti seulojen pesuri. Lisäksi ultraäänipesurien jatkoksi Elmadry TD kuuma/kylmäkuivurit.